Ansökan avslagen

Hej! Jag har ansökt om två kurser hos er, bla samhällsorienterande ämnen som ska starta nu på måndag 16/10. Min ansökan har fått avslag pga att betygsdokument ej var uppladdat men det är dom, har även blivit antagen på två andra skolor innan med samma betygsdokument så det känns ju skumt. Enligt mitt gymnasium som skickade dessa till mig var det som ända som dom kunde bistå med, men det skulle funka eftersom det är betyg med en påskrift av en lärare. Vill ju gärna ta min kurs som börjar på måndag och har dessutom nu fått avslag på min kommande CSN utbetalningEnligt mitt gymnasium finns inga andra betygsdokument, hur ska vi lösa detta?
tacksam för snabb hjälp!
Hälsningar,
Cassandra Säbom
19960514-5227 

Cassandra Säbom

Kommentarer

 • Hej Cassandra,

  Vi hänvisar dig till komvux i din hemkommun. Det är dom som antar elever till oss och beslutar om antagningen.
  Mariella Administratör
 • Hej,
  Okej för när jag pratade med nacka kommun så skulle dom skicka ärende till er, lät som att det låg på er då. Tror du det kommer gå att lösa tills kursstart måndag 16/10?
  Cassandra Säbom
 • Hej Cassandra,

  Vad tråkigt att höra!

  Vad du kan göra är att du vänder dig till din studievägledare på Komvux i Nacka för att titta närmare på din ansökan och få hjälp med den.

  Lycka till!
  Andrea Administratör
 • Hejsan!
  Jag heter Dumitrita Macovei elev nummer 557510,jag har gjort en ansökan för en kurs inom turism hos er, Guide och Reseledare och blev jag antagen till kursen,fick inloggnings uppgifter frön skolan ach allt,men från hemkommun fått avslag ,efter tog kontakt med vuxenutbildning men de har svarat att utbildning är ingenting som de ska betala för.
  Skickar jag en bild med svaret jag fått.
  Med vänlig hälsning Dumitrita Macovei 

  Dumitrita Macovei
 • Hej,
  Det är tyvärr inte möjligt för privatpersoner att köpa kurser direkt av oss, däremot så kan företag göra det, då blir det så kallad uppdragsutbildning.
  Alternativt så kan du läsa kursen via en närliggande kommun som har avtal med oss och erbjuder den kursen du är intresserad av att läsa på distans.
  Tänk på att det är ändå din kommun som kommer att fatta beslutet när du har ansökt och om din kommun inte har tillräckligt med pengar för att låta dig studera så kan du prova att söka igen vid ett senare tillfälle, då de förhoppningsvis fått nya pengar att erbjuda elever platser för.
  Administrationen

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.